La Fundació Mobile World Capital Barcelona acaba d’impulsar The Collider, el nou Venture Builder que aborda el repte de transformar coneixement científic en solucions tecnològiques.

The Collider és un programa pioner en el qual els perfils científics i emprenedors faran convergir el seu talent per materialitzar els seus projectes científics i tecnològics en una startup altament innovadora.

Aquest projecte és un punt de trobada entre els dos ecosistemes, el perfil científic i el perfil emprenedor, que permet unir el coneixement i l’experiència d’ambdós per aconseguir un objectiu comú. Per tal d’aconseguir-ho, seleccionem les millors candidatures agrupades en 12 equips que dissenyaran i crearan les futures startups. Amb elles treballarem seguint una metodologia única durant 10 mesos.

Si tens un projecte innovador i ganes de dur-lo a terme cerquem perfils científics vinculats a centres d’investigació o a un grup d’investigació d’una universitat, amb coneixement rellevant en els àmbits de les tecnologies (AI, IoT, VR/AR, Blockchain…). Si el teu perfil és empresarial, cerquem caràcters emprenedors amb experiència demostrable en la creació de startups, o amb gran capacitat de liderar i desenvolupar un projecte.

The Collider és una gran oportunitat, ja que aquí t’esperen els recursos necessaris per desenvolupar el teu projecte: metodologia, equip, espai de treball, experiència, projecció i inversió.

T’esperem!

Data límit de recepció de candidatures fins al 29/10/2017

Per a més informació visita www.thecollider.tech