Tota l’experiència va ser molt interessant. Vaig conèixer a professors d’altres països i vaig fer contactes. Així resumia el futur docent Nil Clusella Moya la seva vivència a Brusel·les, on va participar a un curs sobre noves formes d’ensenyar amb recursos tecnològics aplicables a l’aula.

Clusella va ser un dels guanyadors de la passada edició dels Mobile Learning Awards, uns guardons que reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació.

Enguany, docents, futurs docents, centres educatius i AMPAs i AFAs de tot Catalunya tornen a tenir l’oportunitat de compartir les seves propostes d’aula innovadores a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació.

Com els guanyadors de l’edició de 2017, les millors iniciatives rebudes seran premiades amb cursos de formació orientats a la transformació digital a les escoles, impartits per European Schoolnet. L’AMPA o AFA guanyadora s’emportà un val de 2.000€ per a la compra de material per activitats de tecnologia educativa.

“El fet de compartir experiències amb mestres d’arreu d’Europa ha estat molt enriquidor, i valorem molt la projecció internacional de la formació”, explica l’Esther Verdú, professora de l’Escola Els Estanys (Castell-Platja d’Aro) i una altra guanyadora dels Mobile Learning Awards. L’Esther va poder gaudir del curs enfocat en la innovació i la transformació digital dels centres educatius.

En Pere Gendrau, de l’Escola Vedruna, també va viatjar a Bèlgica per rebre el curs. “L’endemà de tornar, ja vaig començar a aplicar coses que havia après al curs, com el concepte d’aula activa, basat en dividir la classe en diferents espais per treballar coses diferents”, explica.

Fins el pròxim 11 de febrer, tots aquells que vulguin podran apuntar-se a la sisena edició dels Mobile Learning Awards. La cerimònia d’entrega de premis se celebrarà el dia 1 de març dins del marc del Mobile World Congress.

Informa-te’n sobre l’edició 2018 del Mobile Learning Awards i consulta les bases