mSchools, programa de Mobile World Capital Barcelona, realitzarà en el marc del Mobile World Congress 2017 una sèrie d’esdeveniments i activitats destinats a impulsar la capacitació de noves generacions i professionals de l’educació en l’ús de les tecnologies digitals.

Com a novetat d’enguany mSchools participarà a YoMo Barcelona, el primer Festival del Mòbil per a Joves focalitzat en les disciplines STEAM ─disciplines vinculades a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, el disseny i les matemàtiques. 20.000 alumnes de tota Espanya es reuniran al recinte de Fira Barcelona per a viure en primera persona les oportunitats que ofereixen les carreres relacionades amb la ciència i la tecnologia.

YoMo Barcelona comptarà amb exposicions educatives, conferències,  tallers interactius i activitats pràctiques dirigides tant a alumnes com a professionals del sector. El programa mSchools tindrà un ampli espai a la zona de recursos educatius dividit en dues àrees complementàries, l’Aula mSchools i la Zona d’Experiències.

A l’Aula mSchools, professionals de l’educació tindran l’oportunitat d’assistir a sessions divulgatives sobre innovació pedagògica conduïdes per destacades institucions del sector ─European Schoolnet, UNESCO…─ i centres d’investigació ─Crecim, Science on Stage…─. En aquest mateix escenari, mSchools realitzarà sessions específiques sobre aprenentatge mòbil.

La Zona de Experiències consisteix en un espai dinàmic destinat al desenvolupament d’exposicions i tallers interactius. Docents de tota Catalunya seran convidats a compartir amb els públic assistent la tasca que han estat duent a terme a les aules a partir de l’ús d’eines digitals i noves tecnologies. A través d’aquests tallers es coneixeran amb detall totes les iniciatives llançades pel programa mSchools, com App Education, Mobile History Map, Toolbox o Edu_Hack.

L’espai mSchools a YoMo Barcelona constitueix una excel·lent oportunitat per a que els docents es familiaritzin amb les diferents eines que tenen al seu abast. En aquest sentit, l’esdeveniment impulsa un canvi real en la metodologia educativa i, d’aquesta manera, augmenta les oportunitats laborables de les noves generacions.

Informa’t de totes les activitats de YoMo Barcelona.