El proper 9 de juny tindrà lloc a la Farga de l’Hospitalet la 5a edició dels mSchools Student Awards, el concurs que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar premiant als millors projectes dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives.

Els mSchools Student Awards es divideixen en tres categories que permeten a les escoles treballar projectes que apliquin la tecnologia a la rutina del centre: Mobile History Map, una eina educativa que promou el treball transversal per projectes mitjançant la tecnologia mòbil i permet als alumnes geolocalitzar punts d’interès propers als seus centres educatius; App Education, centrada en el disseny d’apps i el desenvolupament de prototips; i Scratch Challenge, un llenguatge de programació lliure orientat a l’ensenyament que facilita la creació d’històries interactives, simulacions, jocs i animacions.

Ara, tot esperant l’edició de 2018, hem volgut saber com viuen els alumnes els dies previs als mSchools Student Awards, com van rebre la noticia i com han preparat el seu projecte.

A les aules dels finalistes de la modalitat Scratch Challenge ens han explicat com han treballat per aprender a programar i acceptar el repte d’aquest any: ‘De grans serem…’

Per altra banda, els equips finalistes de la modalitat Mobile History Map s’han animat a crear projectes aprofitant el seu entorn més proper per treballar-ho a l’aula i ens expliquen la seva historia:

Finalment, els premiats per presentar-se a la categoría App Education ens expliquen com ha estat l’experiència de crear una app i presentar-la a un jurat:

Des de l’inici d’aquesta cerimònia de premis l’any 2014 hem pogut veure com alumnes de primària, secundària, Batxillerat i Cicles Formatius han mostrat la seva capacitat creativa, presentant projectes de robòtica, apps i wearables que han treballat conjuntament durant el curs.

Durant la última edició, el concurs va acollir a 4.000 participants i més de 1.100 assistents! Enguany, celebrem la 5a edició amb més novetats, més premis i sobre tot més talent!

A tots els assistents, ens veiem el proper 9 de juny a la 5ª edició dels mSchools Student Awards!