• Digital Future Society, el nou programa d’empoderament ciutadà per a impulsar el progrés social a través de l’economia digital, i les àrees de treball associades a 5G, com 5GBarcelona i l’Observatori Nacional 5G, han estat els eixos centrals de la reunió d’avui

 

Barcelona, 11 de juliol de 2018.- La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha celebrat avui una nova reunió del seu Patronat focalitzada en l’impuls del nou programa, Digital Future Society, que neix com una proposta d’empoderament ciutadà per a impulsar el progrés social a través de l’economia digital. D’altra banda, les iniciatives associades a 5G, com 5GBarcelona o l’Observatori Nacional 5G, també han ocupat un punt important a l’ordre del dia.

El Patronat està format pel Ministeri d’Economia i Empresa; la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona; Fira de Barcelona; GSMA -tots ells membres fundadors de la institució-; Telefònica; Vodafone; Orange i el Grup Damm. A la trobada han assistit el secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo; el Conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la Consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També han participat a la reunió, John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd i Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, entre d’altres.