Jump2Digital reuneix creadors de contingut, empreses i joves en la trobada de talent digital més gran de Barcelona

Jump2Digital reuneix creadors de contingut, empreses i joves en la trobada de talent digital més gran de Barcelona

  • L’esdeveniment ha comptat amb experiències immersives al metavers, un concurs de creació d’imatges artístiques in situ a través de la intel·ligència artificial, mentories personalitzades, sessions de Speed ​​Dating, un Hackathon amb empreses tecnològiques, o tallers formatius, entre altres activitats.

La segona edició de Jump2Digital ha reunit més de 2.000 participants, traduint-se en la jornada de talent digital més gran que organitza Mobile World Capital Barcelona, ​​a través de Barcelona Digital Talent. Aquest esdeveniment està impulsat pel Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i la Generalitat de Catalunya.

Els creadors de contingut digital més rellevants del moment, com Jordi Wild, David Aguilar (Hand Solo), Javier Santaolalla, Nerea Luís, Marta Hallo, Pau Garcia-Milà o Lauri in Metaverse, han estat els encarregats d’oferir ponències sobre blockchain, metavers o intel·ligència artificial, a més de debatre sobre temes d’actualitat tech a l’escenari Twitch Area.

L’esdeveniment també ha reunit diverses empreses, com Zurich, Accenture, Ocado Technology, Pepsico, HP, Schneider Electric, Manomano, Nestle o Caixabank, que han pogut conèixer perfils de talent digital i han participat en les diferents activitats que ofereix el programa.

MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA

Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones en l’àmbit global. Amb suport públic i privat, MWCapital centra la seva activitat en quatre àrees: l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre limpacte de la tecnologia a la nostra societat. Tot plegat, els programes transformen positivament l’economia, l’educació i la societat. MWCapital acull MWC a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present a tots els esdeveniments de MWC a tot el món.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.