Mobile World Capital Barcelona celebra el desè aniversari i reuneix l’ecosistema digital al Mobile Lunch

Mobile World Capital Barcelona celebra el desè aniversari i reuneix l’ecosistema digital al Mobile Lunch

Prop de 200 representants de l’ecosistema digital i emprenedor s’han reunit avui al Convent dels Àngels al Mobile Lunch organitzat per Mobile World Capital Barcelona. La trobada d’aquesta edició, a més de donar el tret de sortida del Mobile World Congress 2022, també ha estat el primer acte de l’agenda de celebracions del desè aniversari de la Mobile World Capital.

A l’esdeveniment hi han participat el president de la Generalitat, Pere Aragonès; el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la tercera tinenta d’Alcaldia, d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet; la secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas; el CEO del GSMA John Hoffman i el CEO del Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau.

Carlos Grau ha celebrat l’efemèride “És un orgull celebrar deu anys de la Fundació Mobile World Capital en un any tan especial, l’any de la recuperació del Mobile World Congress. Des de la Fundació celebrem deu anys amb objectius complerts i amb reptes per afrontar, però també com a societat i com a part de l’ecosistema digital i aprofitarem aquesta celebració per, junts, fer-nos les preguntes capaces de generar les revolucions que la societat necessita”. 

Durant l’esdeveniment s’ha presentat el logotip i el claim de la celebració “Revolution begins with a question”, una declaració d’intencions sobre els propers passos de la Fundació Mobile World Capital com a palanca de canvi cap a un futur per crear.

L’escenari de la trobada ha estat el Convent dels Àngels. Carlos Grau, CEO de la Fundació, ha convidat els patrons a l’escenari per compartir, en el marc del desè aniversari, el compromís amb el propòsit de l’entitat, impulsar el desenvolupament digital de la societat i ajudar a millorar la vida de les persones a nivell global.

Sus programas están transformando positivamente la economía, la educación y la sociedad. MWCapital acoge MWC Barcelona y fundó 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocios para la comunidad de startups presente en todos los acontecimientos de MWC en todo el mundo.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.