Wayra (Telefónica) i 5G Barcelona (MWCapital) obren la 3a convocatòria d’acceleració per a startups basades en tecnologies 5G

Wayra (Telefónica) i 5G Barcelona (MWCapital) obren la 3a convocatòria d’acceleració per a startups basades en tecnologies 5G

Les quatre seleccionades participaran en un programa de 17 setmanes d’acceleració i tindran accés a formació per part dels mentors de Wayra i 5G Barcelona.

Flash Park, Ebre Drone, Hop Ubiquitous i Liip han estat les quatre startups guanyadores de l’anterior edició del 5G ScaleUp Program

Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica i 5G Barcelona, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona que treballa per a posicionar a Barcelona com un entorn innovador i obert per a la validació i adopció de tecnologies i aplicacions 5G, han obert la 3ra convocatòria d’acceleració dirigida a startups tecnològiques que estiguin desenvolupant solucions que utilitzin o pretenguin utilitzar tecnologies 5G, com ara NB-IoT, LTEM o 5G-NSA.

En aquesta tercera edició de 5G ScaleUp Program se seleccionaran quatre startups que participaran en el programa d’acceleració durant 17 setmanes. Durant aquest període, els emprenedors rebran formació virtual per part dels mentors de Wayra i 5G Barcelona en àrees com finances, vendes, màrqueting, inversió, branding, comercial o pitching, rebent, a més, acompanyament, accés a inversors, espais de networking i visibilitat dins de l’ecosistema 5G. Jorge Blasco, emprenedor i inversor, Franc Carreras, fundador de Consell Digital i col·laborador de ESADE, Katherine D’Amico, CEO de Swala Ventures i col·laboradora de ESADE, Ismael Barros, director de Soluble Studio, Mercè Tell, sòcia directora de Nekko Capital, i Roland Umlauft, CEO de Bolibol, seran alguns d’aquests mentors.

Les startups escollides també podran accedir al laboratori The Thinx 5G Barcelona, un dels entorns de 5G més avançats i millor equipats, amb accés de radi d’última generació i tecnologies específiques 5G, comptant amb suport tècnic especialitzat de suport en el testatge de cada solució.

La convocatòria seleccionarà entre tots els participants a quatre startups amb solucions validades i que vulguin incorporar tecnologies 5G en el seu full de ruta tecnològic. A més, es valorarà el potencial de mercat i l’escalabilitat de la solució. Flash Park, Ebre Drone, Hop Ubiquitous i Liip han estat les quatre startups seleccionades per a participar en l’anterior edició del 5G ScaleUp Program. La convocatòria ja està oberta a la web challenges.5gbarcelona.org/ fins a l’11 de març.

Sobre Wayra

Wayra és la iniciativa d’emprenedoria que forma part del programa d’Innovació Oberta de Telefónica, el més global, tecnològic i connectat del món. Compta amb set Wayra Hubs, espais en nou països d’Amèrica Llatina i Europa a través dels quals inverteix i fa costat a les startups; Wayra X, un hub digital per a invertir en startups 100% digitals; Wayra Builder, un venture builder corporatiu per a crear al costat d’altres inversors startups innovadores nascudes de projectes tecnològics interns de Telefónica; i Wayra Next Trend, una finestra a la innovació digital sobre tendències i aplicacions innovadores. A més, a través de Wayra Activation Programme ofereix als emprenedors accés exclusiu i gratuït a noves tecnologies a través de les plataformes pròpies de Telefónica. Més de 500 de les startups participades formen part del programa d’Innovació Oberta de Telefónica i més de 130 estan fent negoci amb la companyia.

Més informació disponible a www.wayra.com.

Sobre 5G Barcelona

5G Barcelona és una iniciativa públic-privada que treballa per a posicionar a Barcelona i Catalunya com un entorn innovador i obert per a la validació i adopció de tecnologies i aplicacions 5G en un entorn de vida real.

La iniciativa crearà sinergies dins de l’ecosistema 5G i oferirà una infraestructura experimental per a provar, crear prototips i implementar noves solucions digitals. 5G Barcelona vol estimular i consolidar la innovació ja existent a Barcelona i Catalunya, ajudar a atreure inversió estrangera, impulsar noves empreses tecnològiques i generar una indústria completa al voltant de la tecnologia 5G.

La iniciativa està impulsada per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Mobile World Capital Barcelona, la Fundació i2CAT, CTTC, Atos i la UPC.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.