Mobile World Capital Barcelona concentra la seva activitat al Pier01 Barcelona Tech City

Mobile World Capital Barcelona concentra la seva activitat al Pier01 Barcelona Tech City

  • Les oficines s’adapten a un nou model organitzatiu que potencia el teletreball, la mobilitat i el treball per objectius

Barcelona, 25 de setembre de 2020 – Mobile World Capital Barcelona deixa l’edifici MediaTIC i unifica tota la seva activitat al Pier01 Barcelona Tech City. Aquesta decisió pretén reforçar la connexió amb l’ecosistema local i enfortir la posició de Barcelona com a capital mundial del mòbil. L’espai s’ha adequat físicament per esdevenir en unes oficines dinàmiques, flexibles i adaptables al nou model organitzatiu de MWCapital, en el que es potencia el teletreball, la mobilitat i el treball per objectius.

Fins ara, les instal·lacions de MWCapital al Pier01 Barcelona Tech City estaven ocupades pel seu programa d’innovació The Collider i les 14 startups constituïdes des de la seva creació (2017). Amb l’inici d’aquesta nova etapa, aquest espai també inclourà l’activitat de l’àrea de tecnologia de la Fundació i serà una mostra permanent de les propostes desenvolupades des de 5G Barcelona amb, per exemple, una piràmide hologràfica o un mapa que mostra l’activitat de recerca i pilots en 5G a la ciutat de Barcelona, a més del laboratori The Thinx 5G Barcelona, impulsat juntament amb Telefónica. Així mateix, l’activitat de MWCapital en el camp del talent, amb Barcelona Digital Talent, o la realitzada des de Digital Future Society per avaluar l’impacte de la tecnologia en la nostra societat també es concentraran en aquest emplaçament.

En la primera trobada a la nova seu de MWCapital entre la Fundació i Barcelona Tech City, Carlos Grau, CEO de MWCapital, ha afirmat que “aquesta decisió referma la vinculació entre les dues institucions i obre noves vies de col·laboració que caldrà explorar en els propers mesos”. Per la seva banda, per Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City, “és un honor per l’associació acollir en el nostre espai del Pier 01 a una organització clau en l’evolució de l’ecosistema tecnològic de Barcelona. Aquesta proximitat ens permetrà consolidar els projectes conjunts actual i crear-ne de  futurs”.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.