MWCapital i la Generalitat fan una crida a totes les poblacions catalanes a sumar-se a la Mobile Week 2021

MWCapital i la Generalitat fan una crida a totes les poblacions catalanes a sumar-se a la Mobile Week 2021

  • L’objectiu de la Mobile Week és apropar la tecnologia a tota la societat

Barcelona, 12 de juny de 2020.-  Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat de Catalunya  han obert la convocatòria per sumar-se a la Mobile Week 2021, que el proper any arribarà a la seva cinquena edició. Amb aquesta crida a Ajuntaments i consells comarcals es vol arribar a celebrar al 2021 la Mobile Week més àmplia i participativa.

Per poder formar-ne part, aquestes administracions han de presentar una proposta d’activitats que s’adeqüin als continguts de la programació de la Mobile Week Catalunya 2021, que girarà al voltant de tres temàtiques centrals: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat, i el paper que té la tecnologia durant les crisis.

Es poden presentar diferents tipus d’activitats, com xerrades o tallers amb activitats teòrico-pràctiques. Han de ser activitats amb una durada d’entre un i tres dies, en funció de la dimensió de cada població, i tindran lloc durant la setmana del 22 de febrer o la del 8 de març de 2021.

Una vegada presentades totes les propostes per part de les localitats i altres ens, es valorarà la seva adequació a la proposta de la Mobile Week pel que fa a valors i temàtiques, creativitat en la proposta, l’aportació d’un component tecnològic i que siguin activitats adreçades a col·lectius específics, entre d’altres. El termini per presentar els projectes està obert fins el 17 de juliol i el 15 de setembre es donaran a conèixer les iniciatives seleccionades.

4 edicions de Mobile Week

La Mobile Week va néixer l’any 2017 amb l’objectiu d’apropar la tecnologia als ciutadans i generar un espai de reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la societat, i aconseguir ciutadans digitalment competents en qualsevol àmbit de la seva vida. Mitjançant un programa de conferències i tallers gratuïts, Mobile Week planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes situant al ciutadà al centre de la revolució digital.

La primera edició de Mobile Week va tenir lloc a la ciutat de Barcelona al 2017. L’èxit de les primeres convocatòries va fer que al 2019, MWCapital i la Generalitat l’estenguessin a tot Catalunya, i que, a més de l’edició de Barcelona, cinc poblacions més poguessin comptar amb la seva pròpia Mobile Week. En l’edició 2020, Mobile Week va viure un increment notable, sent present a 15 localitats de tot Catalunya, a més de Barcelona.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.