Cap a un futur digital i sostenible

Cap a un futur digital i sostenible

L’accelerada transformació digital té un enorme potencial per a transformar la societat i això comporta reptes significatius però, alhora, oportunitats excepcionals que Mobile World Capital Barcelona vol liderar. En aquest context, el compromís amb la sostenibilitat ja no pot ser únicament un plus, sinó que ha de ser un bàsic per a teixir el nostre futur. I per aconseguir-ho, hem d’entendre la sostenibilitat de manera holística, anant més enllà de la concepció tradicional d’una sostenibilitat verda, per acostar-nos a una sostenibilitat policromàtica tal com l’entenen els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La transformació digital i els ESG són una prioritat en un moment de revolució com l’actual perquè la tecnologia té el potencial per ser el motor de canvi que necessitem avui i garantir una societat digital més equitativa, inclusiva i responsable. Per això, creiem en una tecnologia al servei de les persones i que, en conseqüència, ens permeti generar un impacte positiu en la societat i l’economia i, per tant, en el planeta.

En aquest escenari, acceptem el repte de treballar des de Barcelona, amb visió internacional, per posar les persones en el centre del debat i des de l’humanisme més pragmàtic, crear projectes tecnològics que transcendeixin i siguin escalables i expandir el llegat de MWC.

Però tot això no ho podem fer sols, aquest desafiament tan ambiciós ha de ser fruit del treball col·lectiu igual que ho és tota l’activitat que realitzem a MWCapital des de fa 12 anys. Sens dubte, el nostre llegat ha estat i continua sent possible gràcies a la col·laboració publicoprivada i al gran ecosistema que ha permès consolidar Barcelona com a referent global en digitalització. Ara és responsabilitat de tots anar més enllà i evolucionar cap a una societat digital sostenible que no deixi ningú enrere.

Share

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.