Mobile World Capital Barcelona porta la innovació al Cruïlla amb un recorregut sensorial

Mobile World Capital Barcelona porta la innovació al Cruïlla amb un recorregut sensorial

Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb Barcelona Music Lab, El Celler Can Roca i AirParfum, una tecnologia de Puig traslladen un recorregut sensorial de la Barcelona digital al Festival Cruïlla en aquesta nova edició.

Els assistents podran descobrir l’última tecnologia a través dels sentits amb la iniciativa Feel the Technology, una experiència personalitzada i gamificada que mostra serveis basats en tecnologies disruptives com la realitat immersiva, el metavers o la intel·ligència artificial.

D’aquest viatge pel metavers, en destaca una experiència musical immersiva a través de l’oïda impulsada per MWCapital i Barcelona Music Lab, conjuntament amb Acciona, Eurecat i Damm. La proposta ofereix una experiència musical per als cinc sentits recreant un concert al Palau Sant Jordi i permet al visitant viure’l des de l’escenari de manera immersiva mitjançant unes ulleres de Realitat Virtual. Un clar exemple de com les experiències immersives poden estar vinculades a les noves formes de gaudir dels concerts de forma virtual.

També compta amb una singular experiència olfactòria creada mitjançant AirParfum, una tecnologia de Puig. A través d’un mapa olfactori de Barcelona, dissenyat en col·laboració amb un mestre perfumer de Puig, els participants es podran embarcar en un viatge sensorial per sis llocs icònics de la ciutat: Park Güell, Santa Maria de la Mar, Les Rambles, Carrer Petritxol, Barceloneta i Spotify Camp Nou. Cada lloc s’ha recreat meticulosament a través d’aromes elaborades per experts, transportant al públic d’un lloc a un altre, sense sortir del recinte del festival, a través d’una experiència sensorial veritablement única.

A més, de la mà del Celler de Can Roca i MWCapital, els assistents han pogut degustar una experiència gastronòmica innovadora que combina l’alta cuina amb el metavers. Els usuaris han tastat els exquisits bombons elaborats especialment per a aquesta ocasió pels Germans Roca i Casa Cacao, en un escenari que fusiona la realitat digital i la física (phygital), brindant una experiència gastronòmica completament immersiva.

La proposta es va presentar inicialment en el MWC Barcelona 2023, on els usuaris van tenir l’oportunitat de gaudir d’una experiència a través dels sentits que permetia reflexionar sobre l’impacte de la tecnologia en la nostra manera de comunicar-nos, interactuar i percebre la realitat.

Share
Fitxers adjunts

Estigues informat de tot!

Subscriu-te i estigues informat dels últims continguts de Mobile World Capital Barcelona.